دوشنبه 18 آذر 1398
بازدید : 419
تعداد نظرات : 0
شکر سفید چگونه تولید میشود؟
در فرآیند تصفیه، شکر خام و ملاس در حضور آب داغ با یکدیگر مخلوط میشوند. در این مرحله، مخلوط به دست آمده سانتریفیوژ میشود و کریستالهای سفیدی ایجاد میشوند که 99 درصد سوکروز دارند؛ یعنی بیشترین مقدار سوکروز درش
شکر سفید تصفیهشده وجود دارد و استفاده زیاد از آن افراد را مستعد ابتلا به چاقی، دیابت، چربی خون، تری گلیسرید و ... میکند
شکر قهوهای طبیعیتر است
شکر قهوهای به صورتی طبیعیتر تولید میشود. به گونهای که با افزودنیهای صنعتی مانند دی اکسید گوگرد، فسفریک اسید، کلسیم هیدروکسید و کربن اکتیو غنی نمیشود. درحالیکه برای تولید شکر سفید از این مواد استفاده میشود و .
تولیدکنندگانی که برای تهیه شکر سفید تصفیهشده، تمام ملاس را از شکر جدا میکنند در حقیقت کلسیم، منیزیم، آهن، پتاسیم، فسفر و ... را از این شکر جدا مینمایند.
شکرهای موجود در بازار که به رنگ قهوهای میباشند، دارای مقادیر متفاوتی از ملاس هستند. شکر قهوهای روشن، از 3.5 درصد ملاس و شکر قهوهای تیره، از 6.5 درصد ملاس تشکیل شده است. شکر قهوهای، به رنگ قهوهای طلایی رنگ و روشن است که طعمی کاراملی و ملایم دارد. شکر قهوهای به نسبت
شکر سفید، رنگ کدرتر و بافت زبرتری دارد
ملاس چیست؟
بعد از فیلتراسیون کریستالهای شکر خام، مایع به آرامی تبخیر میشود. در این مرحله مخلوطی قهوهای رنگ و غنی از مواد مغذی به نام ملاس تولید میشود که دارای تنها 46 درصد سوکروز، 3 درصد پروتئین و مقدار کمی از مینرالها مانند
است. در حقیقت ملاس ماده مغذی و باارزش موجود در نیشکر میباشد.
.
شکر قهوهای کالری کمتری دارد
شکر قهوهای کالری کمتری به نسبت شکر سفید دارد و در کنترل چاقی موثر میباشد. بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، کربوهیدراتهایی چون برنج، جو و شکر در شکل غیر تصفیهشده آن ارزش تغذیهای بالاتری دارند و به نظر میرسد شکر قهوهای به نسبت شکر سفید مزایای بیشتری برای سلامتی داشته باشد. لازم به ذکر است که میزان شیرینی شکر سفید و شکر قهوهای مشابه است. پس میتوان با خیال آسوده شکر قهوهای را جایگزین شکر سفید در رژیم
غذایی نمود.
شکر قهوهای پیشنهادی مناسب برای فرآوردههای قنادی
شکر قهوهای دارای کریستالهای درشتتری در مقایسه با شکر سفید است و بسیار آهستهتر از شکر سفید حل میشود. در نتیجه بسیاری از تولیدکنندگان شیرینیها ترجیح میدهند از آن استفاده نکنند؛ اما طعم کاراملی مطلوب آن، شکر قهوهای را گزینه مناسبی برای تولیدات قنادی و شیرینیجات مینماید. به گونهای که استفاده از آن باعث ایجاد طعمی متفاوت و بکر میشود