مواد اولیه مالتیتول قند طبیعی با کالری کم مناسب افراد دیابتی

 مالتیتول
این قند در واکنشهای کاراملیزاسیون شرکت نمی کند و یک شیرین کننده کم کالری به حساب می آید.. مالتیتول از هیدرولیز نشاسته گندم و  ذرت  و … به دست  می آید.  قدرت شیرین کنندگی مالتیتول ۷۵%برابر شکر معمولی است.بسیاری از شرکتهای بزرگ شکلات سازی جهان برای تهیه شکلات بدون قند از قند مالتیتول جایگزین شکر استفاده می کنند. ازآنجائیکه شیرین کننده های سنتزی قادر به تأمین تمامی ویژگیهای ساکارز نمیباشند، میتوان از ترکیباتی مانند قندهای الکلی به عنوان ترکیبات پرکننده جایگزین ساکارز در فرمولاسیون شیرینی و شکلات استفاده کرد
از جمله  خواص مالتیتول ، می توان به موارد زیر اشاره کرد: 
این قند سرطانزا نیست و کالری دریافتی را کاهش می دهد.برای افرادی که مشکل دیابت دارند، مفید است و سبب افزایش قند و انسولین نمی شود.  این قند به کندی جذب می شود و در نتیجه مشکل ترشح انسولین که با دریافت گلوکز همراه است ، کاهش می یابد. اغلب به عنوان جایگزین چربی در تهیه برخی غذاها استفاده می شود.مالتیتول در برابر باکتری های دهانی که نشاسته و قند را تجزیه می کنند، مقاوم است. بنابراین دریافت آن منجر به پوسیدگی دندان نمی شود. این فرضیه به تایید سازمان غذا و داوری امریکا FDA رسیده است. مالتیتول برای تولید محصولاتی نظیر آب نبات ، آدامس ، شکلات و بستنی مناسب به نظر می رسد.تجزیه این قند در بدن نیازی به انسولین ندارد. 

برچسب ها :