کبد چربتان را با یک چای خوش طعم درمان کنید

با چای زردچوبه کبد چرب خود را درمان کنید

مسمومیت کبد به‌طورمعمول با سردرد، سوء هاضمه، نفخ شکم، افزایش وزن، لکه های کبدی، سوزش سر دل و مشکلات کیسه صفرا همراه است؛ در این بین بر اساس مطالعات انجام شده چای زردچوبه، یکی از مهمترین روش های سم زدایی از کبد است. رنگ زرد زردچوبه
به دلیل ماده ای به نام کورکومین است که سبب تحریک صفرا می‌شود. شما می‌توانید برای تهیه این چای از زردچوبه تازه، زنجبیل تازه، فلفل سیاه، دارچین، شیر نارگیل و عسل استفاده کنید که هریک خواصی فوق العاده دارند.
این ادویه زردِ پرتقالی دارای خواص ضدالتهابی، دارویی و وجود آنتی اکسیدان در این ماده، آن را بسیار محبوب و پرمصرف کرده که یکی از فراورده‌های معروف آن چای زردچوبه است. طعم چای زردچوبه بسیار ملایم و منحصربه‌فرد است 
 
تهیه و آماده‌سازی چای زردچوبه 
 
 
 
 
چای زردچوبه را می‌توان از زردچوبه‌ی خالص یا شکل آسیاب‌شده و پودری آن تهیه کرد. گفته می‌شود که محصولات تولیدی و فراورده‌های زردچوبه به‌شکل چای و… دارای مقدار مؤثر بیشتری از کورکومین قابل جذب در بدن است. برای تهیه‌ی چای زردچوبه باید مراحل زیر
را درنظر داشته باشید:
۴ فنجان آب را بجوشانید؛۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه‌ی آسیاب‌شده، رنده‌شده یا پودری را به آب بیفزایید؛اجازه بدهید تا ترکیب به‌دست‌آمده به‌مدت ۱۰ دقیقه بجوشد؛چای را در ظرفی بریزید و بگذارید تا ۵ دقیقه خنک بشود.
بسیاری از افراد برای جذب بهتر و بهبود طعم چای زردچوبه به آن مواد دیگری هم اضافه می‌کنند. مثلا:
اضافه کردن عسل به چای زردچوبه، آن را شیرین می‌کند و باعث افزایش خاصیت ضدمیکروبی آن می‌شود؛شیر چرب، خامه، شیر بادام، شیر نارگیل یا یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا کره‌ی آب‌کرده به جذب بهتر چای زردچوبه کمک می‌کند، زیرا کورکومین برای حل شدن نیاز به چربی‌های سالم دارد؛فلفل سیاه حاوی پیپرین هم باعث بهبود طعم چای زردچوبه می‌شود و هم باعث جذب بهتر کورکومین است؛لیمو، لیمو ترش و زنجبیل هم باعث افزایش خاصیت ضدمیکروبی و آنتی‌اکسیدانی چای زردچوبه هستند و طعم آن را نیز
خوشمزه‌تر می‌کنند
 
خطرات و عوارض مصرف چای زردچوبه
 
مصرف متعادل چای زردچوبه، مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد. اما اگر از موارد زیر چیزی در خود می‌بینید، قبل از مصرف حتما با پزشک صحبت کنید:
تورم کیسه‌‌ی صفرا یا سنگ کیسه‌ی صفرا؛انسداد مجاری صفراوی؛زخم معده؛انواع دیابت‌ها (مکمل‌های زردچوبه می‌توانند موجب کاهش سطح قند خون بشوند).
مصرف بیش‌ازحد چای زردچوبه می‌تواند موجب بروز مشکلاتی بشود. مثلا:
افزایش اسید معده که موجب زخم معده می‌شود؛کاهش آهن خون.
ازآنجایی‌که مصرف زردچوبه ممکن است باعث کاهش آهن خون بشود، درصورتی‌که بخواهید تحت عمل جراحی قرار بگیرید، باید ۲ هفته قبل از عمل، مصرف این چای را متوقف کنید. در صورت استفاده از داروهای جلوگیری‌کننده از انعقاد خون هم نباید چای زردچوبه مصرف کنید
 
 
 
 
 

برچسب ها :